Volledig scherm
Een indruk van de derde Beursvloer Altena. © M Bouman

Tekort aan vrijwilligers: Geen vierde Beursvloer Altena

WOUDRICHEM - Het komt er niet van. De vierde editie van Beursvloer Altena is van de baan. De organisatie kreeg te weinig vrijwilligers bij elkaar om het evenement donderdag 12 april in De Werf in Woudrichem door te laten gaan.

De eerste beursvloer werd in 2015 gehouden in De Lemmenskamp in Woudrichem. De opzet was om een ruilbeurs op poten te zetten voor diensten. Statafels in ruil voor hapjes in het verzorgingshuis, om een voorbeeld te noemen.

HartenBrigade

Voorzitter Kees Braat hoopt dat de nieuwe gemeente Altena een doorstart kan maken. Het geld dat de organisatie over heeft, is geschonken aan de HartenBrigade van Trema Welzijnsinstelling in Nieuwendijk.  Doel van de HartenBrigade  is om elke maand met een groep vrijwilligers een goede daad te verrichten.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Ietsiepietsie’ Ien in de historie van Slot Loevestein
    PREMIUM

    ‘Ietsie­piet­sie’ Ien in de historie van Slot Loevestein

    POEDEROIJEN - Met de auto naar Woudrichem, dan met de boot naar Slot Loevestein om vervolgens via een ladder over de vestingwal te klauteren. Het woon-werkverkeer van Ien Stijns was niet altijd een doorsnee rit naar kantoor. Het was de hoogwaterperiode van 1998 en Ien Stijns stond op het punt om tijdelijk directeur van het kasteel en het museum te worden. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en heeft ze aangekondigd dat ze met pensioen gaat