Volledig scherm
Scene uit Familie door TG YrroS! © Teus Van Tilborg

Theatergroep YrroS! boeit met Familie van Maria Goos

ALMKERK - Het lijkt zo mooi: als familie een paar dagen met elkaar doorbrengen in een chalet in Zwitserland. Maar het kan ook totaal anders uitpakken dan verwacht. Van alles komt boven: botsende karakters, jaloezie, oud zeer, niet verwerkt verleden en geheimen die worden meegedragen. De bekende schrijfster Maria Goos heeft er een stuk over geschreven: 'Familie'. Theatergroep YrroS! heeft het gekozen voor haar productie van dit jaar. 

Zaterdagavond werd het met succes voor het eerst opgevoerd op het podium van het Wapen van Emmickhoven in Almkerk. Voor de groep, die vaak werd verrast door kwaliteit en originaliteit, is ook dit al bijzonder. Het speelt namelijk veelal op bijzondere locaties en niet op een podium of toneel, zoals vorig jaar in een loods. Dat hier nu van afgeweken werd, had geen enkel negatief effect op de uitvoering van het stuk.

Het stuk is nog te zien op 18, 23, 24 en 25 maart in het Wapen van Emmickhoven in Almkerk. Steeds om 20.00 uur, behalve op de zondagen, dan om 14.30 uur.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement