Volledig scherm
Het kassencomplex aan de Ruigenhoekweg in Woudrichem. © Teus van Tilborg

Waarschijnlijk geen indoor atletiekbaan in kassencomplex in Woudrichem

WOUDRICHEM – Het leek een origineel plan een indooratletiekbaan in het al lang leeg staande kassencomplex aan de Ruigenhoekweg in Woudrichem. Het zit er waarschijnlijk niet in dat het er ooit van komt.

Het zal toch een andere accommodatie worden voor Altena Road Runners die al jaren naar een onderkomen op zoek zijn.

Vorig jaar werd het idee voor het kassencomplex gelanceerd gecombineerd met een mountainbikeparcours en caravanstalling. Wethouder Renze Bergsma(CDA) vertelde onlangs in de raad dat het complex inmiddels van eigenaar is veranderd. Die heeft er ook andere plannen mee. En achteraf was de atletiekvereniging ook niet zo tevreden met deze accommodatie.

Vijf locaties
​In opdracht van Woudrichem en de twee andere Altena gemeenten is inmiddels een rapport opgesteld en opgeleverd waarin vijf mogelijke locaties worden genoemd. De wethouders Sport hebben er inmiddels over gesproken. Volgens Bergsma kan de raad na de zomer een voorstel verwachten. In alle openheid gaf hij aan dat hij het rapport liever eerder had behandeld. Maar er zijn volgens hem veel partijen bij betrokken wat studie en overleg vraagt. Uit het rapport blijkt ook dat het kassencomplex niet als locatie geschikt is.

Waalwijk, Heusden e.o.