Volledig scherm
Nu de bouw in een groot deel van het gebied rondom de Molendwarsstraat (Ormeling III) in Nederhemert bijna klaar is, maakt de gemeente Zaltbommel dat gebied al deels woonklaar. © Thinkstock

Bijeenkomst over woonklaar maken van bouwhoek Ormeling III in Nederhemert

NEDERHEMERT - Nu de bouw in een groot deel van het gebied rondom de Molendwarsstraat (Ormeling III) in Nederhemert bijna klaar is, maakt de gemeente Zaltbommel dat gebied al deels woonklaar. Dat betekent dat de stoepen en parkeerhavens worden aangelegd en dat er groen aangeplant wordt. 

Deze werkzaamheden zijn komende zomer gepland. Op maandag 23 april licht de gemeente de conceptplannen toe tijdens een inspraakbijeenkomst.

In de Ormeling III is nog een aantal kavels te koop. Omdat die mogelijk de de komende jaren nog worden bebouwd, past de gemeente de bouwweg nog niet aan. 

De inspraakbijeenkomst begint op 23 april om 19.00 uur in dorpshuis De Gaarde in Nederhemert. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Groot verdriet bij vader van in Well verdronken Levi (14): overvallers stelen telefoon van zoon

    Groot verdriet bij vader van in Well verdronken Levi (14): overval­lers stelen telefoon van zoon

    HELMOND - Een beroving is altijd een verschrikkelijke ervaring, maar voor Berry Thoonen is deze gebeurtenis extra pijnlijk. Afgelopen nacht gingen overvallers er met de telefoon van zijn overleden zoon vandoor. In de hoop het toestel terug te krijgen doet de 48-jarige Helmonder een emotionele oproep aan de daders. ,,Deze telefoon is heel belangrijk voor mij, ik hoop dat ze hem snel terug komen brengen.”

Zaltbommel e.o.