Volledig scherm
De adviesraad Wmo en Jeugdzorg komt met een verkiezingsdebat over het sociaal beleid in de gemeente Zaltbommel. Een politiek café is er van de ondernemersverenigingen in Ammerzoden en Hedel. © Thinkstock

Diverse debatten in aanloop naar gemeenteraadsverkiezingen Zaltbommel en Maasdriel

ZALTBOMMEL/AMMERZODEN - De adviesraad Wmo en Jeugdzorg heeft voor dinsdag 13 maart een verkiezingsdebat op poten gezet rond het thema Sociaal beleid. 

De adviesraad wil helder krijgen hoe de deelnemende partijen aankijken tegen de huidige stand van zaken in de gemeente Zaltbommel, 'en wat zij beter hopen te doen de komende jaren'. Niet alleen de lijsttrekkers, maar ook burgers en zorg- en dienstverleners worden bij het gesprek betrokken.  Het debat is van 20.00 tot 21.30 uur in Pand 9.  

De ondernemersverenigingen in Ammerzoden (Ondernemend Ammerzoden) en Hedel (VVHO) organiseren op woensdag 28 februari  (20.00 uur, Partycentrum De Weesboom Ammerzoden) een politiek café. Hun leden, andere ondernemers en inwoners kunnen vernemen hoe de partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Maasdriel denken over onder meer de zondagsluiting voor winkels. 

Het Brabants DagbladHet Kontakt en Het Carillon organiseren twee verkiezingsdebatten: op donderdag 8 maart in Maasdriel (Kulturhus De Leyenstein) en op maandag 12 maart in Zaltbommel (aula Cambium College Courtine). Beide beginnen om 19.30 uur. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement