Volledig scherm
© FOTO HISSINK

Dode ongeval brandweerwagen is vrouw uit Zaltbommel

ZALTBOMMEL - De automobilist die zondag bij een aanrijding met een brandweerwagen tussen Deventer en Epse verongelukte, is een 51-jarige vrouw uit Zaltbommel. Dat heeft de Politie Oost-Nederland bekend gemaakt. Er zaten geen passagiers in de auto.

De brandweerwagen van de Deventer brandweer was zondag in het begin van de avond op weg naar een ongeval op de kruising tussen de Deventerweg en de A1-oprit naar Enschede. Bij de kruising met de oprit van de A1 naar Apeldoorn botste de brandweerwagen op een personenauto. De bestuurster daarvan kwam om het leven.

Woordvoerder Jan Thijs van Hennen van de Politie Oost Nederland zegt dat de oorzaak van het ongeluk nog niet bekend is. Naast technisch onderzoek heeft de politie getuigen gehoord. ,,De getuigen en het technisch onderzoek wijzen wel dezelfde richting uit, maar we moeten alles nog goed bestuderen om de oorzaak ook daadwerkelijk vast te stellen’’. 

Volledig scherm
In Deventer is door een aanrijding tussen een personenauto en een voertuig van de brandweer een dode gevallen. De bestuurder van de personenauto kwam bij het ongeval om het leven. © ANP
Volledig scherm
© FOTO HISSINK

Zaltbommel e.o.