Drie mensen gewond bij ongeluk op kruising in Zaltbommel

videoZALTBOMMEL - Drie mensen zijn gewond geraakt bij een ongeluk met twee auto's op de kruising Steenweg met de van Heemstraweg West, ter hoogte van de watertoren in Zaltbommel. Dat gebeurde iets na middernacht, vermoedelijk omdat één van de auto's door rood was gereden.

 Politie, brandweer, vier ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Drie mensen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen zijn.

Door het ongeluk raakten beide auto's flink beschadigd. De kruising was grotendeels afgesloten en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd. In beide voertuigen zaten twee personen, drie van hen werden gewond over gebracht naar het ziekenhuis, een persoon bleef ongedeerd.

Volledig scherm
Ongeluk Zaltbommel kruising Steenweg met de van Heemstraweg West. © Bart Meesters
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Groot verdriet bij vader van in Well verdronken Levi (14): overvallers stelen telefoon van zoon

    Groot verdriet bij vader van in Well verdronken Levi (14): overval­lers stelen telefoon van zoon

    HELMOND - Een beroving is altijd een verschrikkelijke ervaring, maar voor Berry Thoonen is deze gebeurtenis extra pijnlijk. Afgelopen nacht gingen overvallers er met de telefoon van zijn overleden zoon vandoor. In de hoop het toestel terug te krijgen doet de 48-jarige Helmonder een emotionele oproep aan de daders. ,,Deze telefoon is heel belangrijk voor mij, ik hoop dat ze hem snel terug komen brengen.”

Zaltbommel e.o.