Volledig scherm

Koninklijke onderscheidingen en vijf brandweeroorkonden uitgereikt in Nederhemert

NEDERHEMERT – Burgemeester Albert van den Bosch heeft zaterdag twee koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan Kees van Genderen en Arie van der Vliet, beiden woonachtig in Nederhemert.

De uitreiking vond rond 20.40 uur plaats tijdens de afscheidsreceptie van Van Genderen en Van der Vliet in de brandweerkazerne in Nederhemert. De burgemeester heeft hier ook een brandweeroorkonde uitgereikt aan Kees van Genderen, Hendrie Hak, Aart Brugmans, Arjen de Weert en Geert Oomen, allen van de post Nederhemert.

Onderscheidingen
Van Genderen is sinds 1991 onafgebroken brandweervrijwilliger bij de post Nederhemert. Van der Vliet is sinds 1974 onafgebroken brandweervrijwilliger bij de post Nederhemert.

Oorkondes
Brugmans, De Weert en Oomen ontvingen een oorkonde van Brandweer Nederland en een bronzen brandweerkruis vanwege hun 12,5-jarig dienstverband bij de vrijwillige brandweer. Hak ontving een oorkonde van Brandweer Nederland en een bronzen brandweerkruis met kroon vanwege zijn 20-jarig dienstverband bij de vrijwillige brandweer. Van Genderen ontving een oorkonde van Brandweer Nederland en een zilveren brandweerkruis vanwege zijn 25-jarig dienstverband bij de vrijwillige brandweer.

Zaltbommel e.o.