Volledig scherm
PREMIUM
Christine Liebrecht (l) en Tefke van Dijk bij één van de verkiezingsborden in Den Bosch. Dinsdag 20 maart maken zij de uitslag bekend van de verkiezing Slechtste Politieke Slogan 2018. © copyright Marc Bolsius

Politieke slogans vaak gemiste kansen volgens de kenners Liebrecht en Van Dijk

ZALTBOMMEL/DEN BOSCH/VUGHT - De strijd om de gunst van de kiezer is in volle gang. In vette letters spatten de partijleuzen van de billboards. 'Veel knullige, onbegrijpelijke en nietszeggende kreten', oordelen Christine Liebrecht en Tefke van Dijk van Slechteslogans.nl tijdens een rondje langs Zaltbommel, Den Bosch en Vught.

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht zijn strategische plekken in stad en dorp weer voorzien van billboards waarop politieke partijen zich aanprijzen in korte termen met veel uitroeptekens. Over de kwaliteit van die slogans lopen de meningen uiteen. 'Onduidelijk', 'nietszeggend' en 'flauw' vinden de meeste voorbijgangers in de Bommelerwaard, Den Bosch en Vught. Slechts een enkeling kan enthousiasme opbrengen voor een van de posters, maar dat is dan vaak die van de partij waarop hij of zij gaat stemmen op 21 maart. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement