Volledig scherm
Motorrijder zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen bij Zaltbommel. © Bart Meesters/Meesters Multi Media

Slachtoffer ernstig ongeluk afrit A2 bij Zaltbommel is 66-jarige man uit Haaften

ZALTBOMMEL/HAAFTEN - Het slachtoffer van het ernstige ongeluk op de afrit van de A2 bij Zaltbommel is een 66-jarige man uit Haaften. Het is nog niet duidelijk hoe het met hem gaat. Dat meldt de politie woensdagochtend tegenover deze krant. Hij reed op een zogenaamde motorscooter, met drie wielen.

De man raakte dinsdagmiddag zeer ernstig gewond nadat hij tegen een vrachtwagen aan botste. In zorgelijke toestand werd hij, onder politiebegeleiding, naar het UMC in Utrecht gebracht. De vrachtwagen kwam van het Van Voordenpark en het slachtoffer reed op de N322 in de richting van Rossum. Hij reed tegen de zijkant van de vrachtwagen.

Quad

Veel hulpdiensten kwamen ter plekke, waaronder meerdere ambulances, politiewagens en de brandweer. Een traumahelikopter is op de rijbaan geland. De arts van het traumateam is ter medische ondersteuning met het slachtoffer mee naar het ziekenhuis gegaan.

Opvallend genoeg vond zondag al een ernstig ongeluk plaats waarbij een bestuurder van een quad (31) om het leven kwam. Dat gebeurde slechts een aantal kilometer verderop op de A2, bij knooppunt Empel.

  1. Tot 100 miljoen euro schade door Chickfriend van Nederhemertse bestuurder, crisis niet voorbij

    Tot 100 miljoen euro schade door Chick­friend van Nederhe­mert­se bestuurder, crisis niet voorbij

    NEDERHEMERT - Eierboeren lijden nog steeds onder de gevolgen van de fipronil-crisis die een jaar geleden uitbrak. Met name Duitse afnemers willen nog steeds geen Hollandse eieren voor menselijke consumptie kopen. Een jaar geleden bleek dat het bedrijf Chickfriend, van bestuurder Mathijs IJ. uit Nederhemert, in stallen het verboden bestrijdingsmiddel fipronil had gebruikt tegen bloedluis bij kippen.

Zaltbommel e.o.