Volledig scherm
© Thinkstock

Tweede gebieds- en verkeersavond Nieuwaal

ZUILICHEM/NIEUWAAL – Projectbureau Herstructurering Tuinbouw Bommelerwaard (PHTB) houdt maandag 12 december de tweede gebieds- en verkeersavond voor Nieuwaal. Het evenement wordt gehouden in de Heeren van Suylighem, Maas-Waalweg 15 in Zuilichem.

Aanleiding voor de bijeenkomsten (die van 12 december is de derde) is de vaststelling van het Provinciaal inpassingsplan (PIP) voor de herstructurering van de glastuinbouw en paddenstoelenteelt in de Bommelerwaard.

De eerste gebiedsavond vond op 5 juli plaats en op 11 oktober was er een specifieke verkeersavond. Op 12 december worden beide onderwerpen gecombineerd in één avond. Tijdens de vorige twee avonden zijn ideeën en plannen ingediend en besproken. Deze ideeën en plannen zijn waar mogelijk verwerkt in tekeningen. Op 12 december worden de tekeningen en plannen besproken en wordt ook het vervolgproces toegelicht. Aansluitend aan de korte presentatie kunnen de aanwezigen rondlopen langs de kaarten en kan men vragen stellen bij diverse experts op het gebied van verkeer, wonen en groenvoorziening.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Zaltbommel e.o.