Volledig scherm
© Bart Meesters

Van der Valk betuigt medeleven aan nabestaanden na tragisch ongeval Zaltbommel

ZALTBOMMEL - Van der Valk heeft via Facebook zijn medeleven betuigd na het tragische ongeval waarbij dinsdag twee mannen om het leven kwamen en een zwaargewond raakte. 'Op een mooie lentemiddag worden zo onverwachts binnen enkele seconden twee mensen weggerukt van hun gezin, familie, vriendenkring en collega’s. Er blijft slechts een grote leegte achter', stelt de hotelketen.

Van der Valk spreekt op Facebook over 'een gebeurtenis die wij niet kunnen en niet zullen vergeten. Een zwart lint, voor altijd aan onze gevel.'

Condoleanceregister
De bedrijven Wijnen Bouw en Raijmakers uit Someren openden eerder een condoleanceregister voor hun overleden medewerkers Jos Relou (61) en Bart Vink (53) op hun websites. De registers zijn inmiddels door meer dan tweehonderd personen getekend.

Noodlottig ongeluk
De twee kwamen dinsdag om het leven toen de hoogwerkersbak waarin zij stonden omlaag stortte terwijl zij een groot reclamedoek bij het Van der Valk Hotel in Zaltbommel aan het ophangen waren. Van de familie van Jos Relou heeft Wijnen Bouw vernomen dat diens afscheidsplechtigheid maandag plaats heeft. De 24-jarige Remco van Bogget van Wijnen Bouw raakte zwaargewond bij het ongeluk met de verreiker, een til- een hijsapparaat met een telescooparm. Hij werd dinsdagavond geopereerd. Zijn toestand is stabiel.

Zaltbommel e.o.