Volledig scherm
Het beoogde gebied voor een hospice, woningen met atelier en een zelfplukboomgaard aan de Beersteeg in Zaltbommel ligt in de driehoek tussen het volkstuinencomplex en de nieuwbouwwoningen. © GoogleMaps

Verder bomen over eerste aanzet invulling Beersteeg-West in Zaltbommel

ZALTBOMMEL - Een hospice, enkele woningen met ateliers en een zelfplukboomgaard. Het is volgens de eerdere woorden van wethouder Adrie Bragt een eerste aanzet voor de invulling van de Beersteeg-West in Zaltbommel. Woensdag 29 november volgt er vanuit de gemeente een zogenaamde 'meedenkavond' waarop omwonenden en geïnteresseerden hun ideeën hierover kunnen spuien.

Wethouder Bragt opent de avond, waarna ontwerpbureau Nieuw Blauw de aangedragen initiatieven toelicht. Daarna volgt er een gesprek hierover. Ook wordt gekeken naar wat waar in de driehoek tussen het volkstuinencomplex en de reeds gerealiseerde nieuwbouwwoningen aan de Beersteeg zou kunnen komen.

De avond is van 19.30 tot 21.30 uur in het gemeentekantoor aan de Hogeweg. Aanmelden kan voor 25 november via beersteegwest@zaltbommel.nl onder vermelding van ‘Aanmelding meedenkavond Beersteeg-West’ en naam, adresgegevens en aantal personen. Zaltbommel neemt de inbreng van de aanwezigen mee bij het opstellen van een uitgewerkt plan. Daarover beslist uiteindelijk de gemeenteraad. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement