Volledig scherm
Stichting Orizon wil minderbedeelde kinderen een leuke middag bezorgen. © ZTV

Zaltbommelse tennisvereniging zamelt geld in voor goed doel

ZALTBOMMEL - De Zaltbommelse Tennisvereniging (ZTV) heeft deze week 902 euro ingezameld voor het goede doel. Op het jaarlijkse Maarten van Rossum tennistoernooi werd zondag een cheque overhandigd aan Stichting Orizon. De stichting organiseert laagdrempelige activiteiten voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Aan het toernooi, dat op 2 juli van start ging, deden 255 tennissers mee. Ze konden zich inschrijven voor het enkelspel, het dubbelspel en het gemengd dubbelspel. In totaal werden 192 wedstrijden afgewerkt.

De hele week organiseerde de tennisvereniging activiteiten voor kinderen. In het Kinderkookcafé werden zelfgemaakte tortilla’s verkocht, er kon geschminkt worden en er was een workshop 'pimp je tennisracket'. Op de slotdag konden tijdens een dansworkshop de heupen los geschud worden.

Stichting Orizon wil minderbedeelde kinderen een leuke middag bezorgen. Dat doet ze onder andere door knutselmiddagen te houden. Tegen een kleine vergoeding kunnen kinderen aan de slag met knutselmateriaal zoals stiften, papier, lijm en klei. De stichting werkt met vrijwilligers en is afhankelijk van giften.

Volledig scherm
Op het jaarlijkse Maarten van Rossum tennistoernooi werd zondag een cheque overhandigd aan Stichting Orizon. © Sven Schellekens

Zaltbommel e.o.